Suklaahoito käsille ja jaloille

Suklaahoito käsille ja jaloille

Valmista lämmin kylpy vatiin: Mittaa veteen 2rkl Saules Fabrika Suklaa-kylpysuolaa. (Voit ripotella kylpyveden pinnalle myös ruusun terälehtiä)

Kylvetä jalkoja herkullisen tuoksuisessa suklaa-kylvyssä n. 15 minuuttia. Tarjoa asiakkaalle kylvyn aikana suklaata ja kahvia, tai kaakaota.

Kylvyn jälkeen nosta asiakkaan jalat jalkatuille ja tee kuorinta ihanan suklaisella Saules Fabrika Chocolate Body Scrub-vartalokuorinnalla. Huuhdo jalat kuorinnan jälkeen kylpyvedessä.

Kuivaa jalat huolellisesti ja tee kevyt jalkahoito. Muotoile kynnet ja hoida kynsinauhat.

Tee jaloille naamio Saules Fabrika Chocolate Body Yoghurt-vartalojogurtista. Levitä ohut kerros suklaa vartalojogurttia iholle ja peitä kelmulla. Peittele jalat vielä pyyhkeellä ja anna vaikuttaa 20 minuuttia.

Jalkanaamio aikana valmista pieneen kulhoon lämmin kylpyvesi käsille. Lisää veteen 1tl Saules Fabrika Suklaa-kylpysuolaa. Kuori asiakkaan kädet Saules Fabrika Chocolate Body Scrub-vartalokuorinnalla ja huuhdo kädet lämpimässä kylpyvedessä.

Hoida kynnet ja kynsinauhat ja levitä iholle ohut kerros Saules Fabrika Chocolate Body Yoghurt-vartalojogurttia naamioksi. Peitä kädet kelmulla ja pyyhkeellä ja anna vaikuttaa 20 minuuttia.

Käsinaamion aikana poista naamiopakkaus jaloista ja hiero jalat. Älä pese jogurttia pois, vaan lisää joukkoon hiukan manteliöljyä, jotta saat hieronnasta liukuvan! Hiero molempia jalkoja 10 minuuttia ja peittele jalat pyyhkeeseen.

Jatka käsihoitoa. Poista naamiopakkaus käsiltä. Älä pese jogurttia pois, vaan lisää joukkoon manteliöljyä ja hiero kädet.

Ihana Suklaa-hoito on valmis! Suosittele asiakkaalle kotiin Saules Fabrika Suklaa- vartalojogurttia ja vartalokuorintaasekä kuiville kynsinauhoille ja kantapäille Shea Butter-vartalovoita!

 

https://www.malena.fi/tuote/suklaa-vartalokuorinta-300g/203/